Laga mobiltelefoner

Förstår inte hur vissa klarar sig ifrån att skada sin mobil. Jag vet inte om det bara är jag som är klantig eller om mobiltelefoner i dag bara är väldigt svåra att hålla i. Okej, jag kanske inte borde välja att ta de allra största mobilerna, det kanske kan ha något med det att göra, och kanske vore det lite lättare om jag kunde ha en mobiltelefon som faktiskt går att hålla med en hand utan att tappa. Men jag tycker om stora mobiltelefoner så jag fortsätter att köpa dem men sen blir det också så att jag blir stammis på TEX-EX Teknikexperten för att laga min mobiltelefon.

Sen blir väl de bara glada av det. Jag tycker själv att det känns lite tråkigt och framförallt är det kostnaden, för även om de på TEX-EX Teknikexperten har väldigt förmånliga priser för att just laga en mobiltelefon så kostar det ändå lite och det är inte direkt det lättaste att klara av att göra det på egen hand.

Det går ganska snabbt att laga en mobiltelefon också, brukar ofta få tillbaka den redan nästa dag, men det är ändå jobbigt att vara utan den. Även om de på TEX-EX Teknikexperten brukar skicka med en lånetelefon så känns det väldigt naket utan min egna. Kanske borde försöka vara lite mer försiktig med den och försöka få det att fungera bra ändå, för just som det ser ut nu.