Man är ingen elektriker

Jag tar på mig de flesta typer av jobb och uppdrag, om det uppkommer ett problem hemma så vill jag inte i onödan tillkalla någon fackman som tar överpriser. Då försöker jag alltid i första hand att lösa det själv. Det gäller exempelvis stopp i avlopp, målning, snickeri mm. Men en sak som jag inte vågar att ta mig an på egen hand är elektronik. Det är jag alldeles för rädd för, har hört många skräckhistorier om folk som har fått stötar och skadat sig på grund av okunskap. Förre helgen så fick jag hjälp av en firma att utföra lite elarbeten, de drog lite kablar och installerade ett vägguttag i hallen, som jag kommer använda till en lampa på byrån. De installerade också en ny fläkt ovanför spisen. Företaget som genomförde installationen heter Gustavsson El o Automation AB i Karlstad. De har etablerade servicetekniker som är extremt duktiga och effektiva vilket jag märkte när en av deras tekniker var hemma och genomförde installationen och monteringen här. Han gav mig också lite tips och råd med hur jag skulle göra vissa saker om ett elrelaterat problem skulle uppkomma. De sitter på riktigt mycket kunskap, dessa servicetekniker speciellt då branschen är så bred och välutvecklad.