Golvslipning i Eskilstuna

WOW! Vilken majmånad vi har haft. Det här måste vara något slags rekord i värme under majmånad sedan jag inte vet när.

Den här värmen och solen gör verkligen att man mår bättre och kan slappna av på ett helt annat sätt. Vad har ni gjort i värmen de här veckorna?

Jag, som ni vet sedan mitt tidigare inlägg, kom hem från Italien igår och där har vi verkligen haft det så bra. Alla mysiga caféer man kan sitta vid är verkligen helt fantastiskt och när man kommer hem till Sverige är det till och med varmare än vad det var i Italien. Det är helt fantastiskt. 

Men nu är det tillbaka till verkligheten och jag vi ska börja med golvslipning i Eskilstuna, vi har ett sommarställe där. Så vi har valt att anlita MW Designade Trägolv som företag och det känns verkligen bra med dem. Jag fick en bra känsla i magen när jag pratade med dem.

Skriv gärna här nedanför vad ni har för planer i sommar och om ni har någon resa bokad eller om ni har tänkt att ha det mysigt i Sverige.  

Men nu ska jag lägga mig till sängs och kolla lite serier.

Ha en fortsatt trevlig kväll! 

Du gillar kanske också...